Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Πληροφορική - Ξένες γλώσσες - Επιμορφώσεις - Σεμινάρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες
στο τηλέφωνο: +302410549177
 
 
 
 
 

Ξένες Γλώσσες

 
Η ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών AXON Λάρισας παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα σπουδών δημιουργώντας ολιγομελή τμήματα (6-9 ατόμων). Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές. Χαρακτηριστικό των φροντιστηρίων μας είναι οι Τακτικές συναντήσεις με τους γονείς και η έρευνα και βελτίωση στον τρόπο διδασκαλίας.
 
Cosmote deals for you Icon
 
Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Axon
 
 
 
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ! Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν είναι προνόμιο των μικρών ηλικιών. Σήμερα, ότι ηλικία κι αν έχουμε, οφείλουμε και μπορούμε να μάθουμε μία ή και δύο ξένες γλώσσες.

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 6 - 9 ΑΤΟΜΩΝ. Αρχίζουν όλο το χρόνο και αποτελούνται από μαθητές με το ίδιο επίπεδο γνώσεων για εξατομικευμένη διδασκαλία.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.
Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά με προγράμματα διδασκαλίας μελετημένα σύμφωνα με τον τρόπο που μαθαίνουν οι ενήλικοι.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Ειδικά ταχύρυθμα σεμινάρια που δίνουν λύσεις σε επαγγελματικές ανάγκες. Στις εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών AXON ή στα γραφεία της εταιρίας, του οργανισμού κλπ.

 
 
 
 

Διακρίσεις

 
Το Axon Λάρισας είναι το ΠΡΩΤΟ εξεταστικό κέντρο σε αριθμό πιστοποιήσεων από τη σχολική χρονιά 2006-2007 μέχρι και σήμερα.
 
ECDL Diakrisi