Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Πληροφορική - Ξένες γλώσσες - Επιμορφώσεις - Σεμινάρια

 
 
 

Πληροφορική – Πιστοποίηση ECDL για Α.Σ.Ε.Π. στη Λάρισα

 
πληροφορική-ecdl-unicert
 
 
Το ΑΧΟΝ παρέχει εκπαίδευση στην πληροφορική σε όλες τις ηλικίες τόσο σε βασικό, σε προχωρημένο και σε επαγγελματικό επίπεδο στη Λάρισα.

Tο κέντρο ΑΧΟΝ με την καλή οργάνωση και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που εφαρμόζει, έχει σαν αποτέλεσμα τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών στις εξετάσεις των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής. Ειδικότερα στον τομέα της πληροφορικής το Κέντρο μας αναρριχήθηκε στην 1η θέση των εξεταστικών κέντρων, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την κορυφαία τιμητική διάκριση σε επίπεδο Νομού.

Η μεθοδική δουλειά, που γίνεται από τους αποκλειστικά πιστοποιημένους κατά ECDL καθηγητές μας, και τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών, είχε ως αποτέλεσμα το Κέντρο μας να βραβευτεί από την ECDL Ελλάς, ως το ΠΡΩΤΟ εξεταστικό κέντρο του Νομού σε αριθμό πιστοποιήσεων, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία μας.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ... ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! Ο 21ος αιώνας ανήκει στην πληροφορική! Γι' αυτό οφείλουμε, σήμερα κιόλας, να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τον κόσμο που έρχεται με χρήσιμες, πρακτικές γνώσεις. Εξάλλου, έρευνες που έγιναν στις Η.Π.Α. απέδειξαν ότι η επαφή των παιδιών με υπολογιοστή από μικρή ηλικία αναπτύσσει την ευφυία και τη διάθεση για μάθηση σε κάθε τομέα.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ! Σήμερα, η πληροφορική είναι παντού. Στη δουλειά, στις οικονομικές συναλλαγές, στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία... Η γνώση των υπολογιστών είναι πια όρος επιβίωσης στο σύγχρονο κόσμο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
- Μαθήματα για κάθε επίπεδο. Για τον αρχάριο, που πρέπει να μάθει τα βασικά, μέχρι εκείνον που θέλει να τελειοποιηθεί σε σύνθετα προγράμματα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - Για να διαλέξετε πότε σας εξυπηρετεί καλύτερα.
 
 
 
Διακρίσεις
 
Το Axon Λάρισας είναι το ΠΡΩΤΟ εξεταστικό κέντρο σε αριθμό πιστοποιήσεων ECDL από τη σχολική χρονιά 2006-2007 μέχρι και σήμερα.
 
ECDL πληροφορική Λάρισα
 

Ενδιαφέρομαι για προγράμματα Πληροφορικής

 
Ονοματεπώνυμο*:
 
 
Κινητό:
 
 
E-mail*:
 
 
Το μήνυμά σας*:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

ECDL

 
Το Νέο ECDL αποτελείται από μια σειρά ενοτήτων - κάθε ενότητα παρέχει ένα πρακτικό πρόγραμμα σύγχρονων δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων, οι οποίες επικυρώνονται με μία εξέταση. Το Νέο ECDL σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα που επιθυμείτε και στο επίπεδο που σας ταιριάζει, είτε για τις ανάγκες τις εργασίας σας, είτε για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Επιλέγοντας το δικό σας συνδυασμό ενοτήτων, δημιουργείτε το προσωπικό σας ECDL Profile.

Το Νέο ECDL χωρίζεται σε 3 κατηγορίες, Base Ενότητες, Standard Ενότητες και Advanced Ενότητες.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο 1o Εξεταστικό Κέντρο του Νομού Λάρισας και να σας ενημερώσουμε για τις νέες δυνατότητες του πτυχίου ECDL.


 

 
 
 
Κέντρο εκμάθησης πληροφορικής AXON στη Λάρισα
 
 

ECDL CTP

 
Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Certified Training Professional (CTP) δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές πληροφορικής να αποδείξουν και να πιστοποιήσουν την εμπειρία και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα της επαγγελματικής εκπαίδευσης στους Η/Υ. Έχει δοθεί έμφαση στο να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτές να αποδείξουν ότι κατέχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μία αποτελεσματική εκπαίδευση. Τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι εκπαιδευτές αντιστοιχούν στα ισχύοντα διεθνή πρότυπα.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Πρόγραμμα Certified Training Professional απευθύνεται σε όλους τους παρακάτω:
  • Σε όσους επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις ικανότητές τους ως επαγγελματίες εκπαιδευτές και να εργασθούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων, ανηλίκων και ΑΜΕΑ
  • Σε έμπειρους εκπαιδευτές με αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία (ελάχιστο όριο 300 ώρες)
  • Σε απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ Πληροφορικής
  • Σε εκπαιδευτές χωρίς αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία
 
ECDL πιστοποίηση ΑΣΕΠ Λάρισα
 

Universal Certification Solutions - UNICERT

 
Η Universal Certification Solutions-UNICERT είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου ∆υναµικού, πιστοποιηµένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. µε την υπ’ αριθµ. 148/21.1.2015 απόφαση του ∆.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε γνώση πληροφορικής ή χειρισµού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δηµόσιο και διαγωνισµούς Α.Σ.Ε.Π.

Το πρόγραμμα Universal Certification Solutions - UNICERT είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών στις βασικές αρχές της πληροφορικής και αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό και μια ήπια εισαγωγή στη διαδικασία εξετάσεων-πιστοποιήσεων που θα συνοδεύσει τα παιδιά σε όλο το μαθητικό τους βίο.

Το UNICERT PRIMARY πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:
  • Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ.

Τo Πιστοποιητικό Προηγμένων Γνώσεων και Δεξιοτήτων Η/Υ της Universal Certification Solutions - UNICERT είναι ένα ακόμα ισχυρό εφόδιο για το βιογραφικό κάθε εργαζόμενου ή οποιουδήποτε αναζητά εργασία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και το Δημόσιο τομέα, και ένα πολύτιμο εργαλείο για το φοιτητή, το μαθητή, αλλά και τον επαγγελματία που προτιμά να έχει μια βαθύτερη γνώση και μεγαλύτερη ευχέρεια στη χρήση των εργαλείων των νέων τεχνολογιών.

Το επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων που αποδεικνύει η κατοχή του πιστοποιητικού UNICERT ADVANCED περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά των εφαρμογών του πακέτου αυτοματισμού γραφείου Microsoft Office, τα οποία αυξάνουν την παραγωγή έργου. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους ένα πιστοποιητικό που τους παρέχει ένα αξιόλογο εφόδιο στο σύγχρονο στίβο εργασίας, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν πρότυπα προηγμένων γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποδείξουν τις βαθύτερες γνώσεις τους στο πακέτο Microsoft Office.