Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Πληροφορική - Ξένες γλώσσες - Επιμορφώσεις - Σεμινάρια

 
 
 

Γαλλικά

 
Φροντιστήριο Γαλλικών Axon
 
Η γαλλική γλώσσα είναι η τρίτη από τις Ρομανικές γλώσσες από άποψη αριθμού ομιλητών ως μητρική γλώσσα, μετά την ισπανική γλώσσα και την πορτογαλική γλώσσα αλλά η μόνη με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους και η μόνη με 600 περίπου εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική, πρώτη ή δεύτερη γλώσσα.

Το 2006 ήταν η 4η ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο με 520 εκατομμύρια ομιλητές. Η αύξηση αυτή προέρχεται κυρίως από την καθημερινή φρενήρη πληθυσμιακή αύξηση των αφρικανικών χωρών. Το 1999 τα Γαλλικά ήταν η 11η πλέον ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο.

Τα Γαλλικά είναι μία από τις δύο γλώσσες εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και δεύτερη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στα σχολεία όλης της Ευρώπης μετά τα αγγλικά.

Στο φροντιστήριο γαλλικών σας δίνουμε τη δυνατότητα για μεθοδική και αποτελεσματική προετοιμασία με στόχο την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα: DELF και DALF που χορηγούνται από το Γαλλικό Ινστιτούτο, TFLF (Test Francophone Langue Franaise) που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Λιέγης Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Sorbonne που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Παρίσι IV) για τα επίπεδα Β1, Β2, C1, C2
 

 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ: MULTIMEDIA - για ατομικό μάθημα στο computer με ήχο και εικόνα. VIDEOΜΑΘΗΜΑΤΑ - για τη μεταφορά αυθεντικών διαλόγων στην τάξη. VIDEOΣΚΟΠΗΣΗ - των μαθημάτων, για να εντοπίζει ο μαθητής τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Συχνές επαναλήψεις & Ειδική καρτέλα για έλεγχο της προόδου, σε κάθε ώρα μαθήματος Test κατά τη διάρκεια των σπουδών. Mock test πριν τις εξετάσεις πτυχίων, για να εξοικειώνονται οι μαθητές με το κλίμα των εξετάσεων.

Στο φροντιστήριο γαλλικών Axon Λάρισας γίνεται η διδασκαλία όλων των επιπέδων και πτυχίων Γαλλικών. Παρακάτω ακολουθεί πίνακας με κάποια από τα πτυχία Γαλλικής Γλώσσας:
 
Φροντιστήριο Γαλλικών
 
 
 

Ενδιαφέρομαι για προγράμματα Γαλλικών

 
Ονοματεπώνυμο*:
 
 
Κινητό:
 
 
E-mail*:
 
 
Το μήνυμά σας*: