Η ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Στο Axon Λάρισας παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα σπουδών δημιουργωντας ολιγομελή τμήματα (6-9 ατόμων). Η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές. Χαρακτηριστικό των σχολείων μας είναι οι Τακτικές συναντήσεις με τους γονείς και η έρευνα και βελτίωση στον τρόπο διδασκαλίας.

axonlarisa classes

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ! Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν είναι προνόμιο των μικρών ηλικιών. Σήμερα, ότι ηλικία κι αν έχουμε, οφείλουμε και μπορούμε να μάθουμε μία ή και δύο ξένες γλώσσες.

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 6 - 9 ΑΤΟΜΩΝ. Αρχίζουν όλο το χρόνο και αποτελούνται από μαθητές με το ίδιο επίπεδο γνώσεων για εξατομικευμένη διδασκαλία.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ - Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά με προγράμματα διδασκαλίας μελετημένα σύμφωνα με τον τρόπο που μαθαίνουν οι ενήλικοι.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ -Ειδικά ταχύρυθμα σεμινάρια που δίνουν λύσεις σε επαγγελματικές ανάγκες. Στις εγκαταστάσεις του AXON ή στα γραφεία της εταιρίας, του οργανισμού κλπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η ΑΧΟΝ παρέχει εκπαίδευση στην πληροφορική σε όλες τις ηλικίες τόσο σε βασικό, σε προχωρημένο επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ... ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! Ο 21ος αιώνας ανήκει στην πληροφορική! Γι' αυτό οφείλουμε, σήμερα κιόλας, να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τον κόσμο που έρχεται με χρήσιμες, πρακτικές γνώσεις. Εξάλλου, έρευνες που έγιναν στις Η.Π.Α. απέδειξαν ότι η επαφή των παιδιών με computer από μικρή ηλικία αναπτύσσει την ευφυία και τη διάθεση για μάθηση σε κάθε τομέα.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ! Σήμερα, η πληροφορική είναι παντού. Στη δουλειά, στις οικονομικές συναλλαγές, στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία... Η γνώση των υπολογιστών είναι πια όρος επιβίωσης στο σύγχρονο κόσμο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ - Μαθήματα για κάθε επίπεδο. Για τον αρχάριο, που πρέπει να μάθει τα βασικά, μέχρι εκείνον που θέλει να τελειοποιηθεί σε σύνθετα προγράμματα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - Για να διαλέξετε πότε σας εξυπηρετεί καλύτερα.